Замовити дзвінок

Політика конфіденційності та оферта

Сайт "Зебра" використовує особисті дані відвідувачів і клієнтів інтернет ресурсу в зв'язку з особливостями діяльності з надання послуг через Інтернет. Для збору і зберігання отриманої інформації про своїх відвідувачів і клієнтів, ми використовуємо доступні нам технології та інновації в цій сфері. До них відноситься і можуть включати запис cookie (одного або декількох), або інших (анонімних) ідентифікаторів, які також ми можемо використовувати коли ви взаємодієте з послугами, запропонованими нашими партнерами, серед них рекламні послуги, наприклад, зустрічаються вами і на інших сайтах.

Мета обробки персональних даних

1. Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» Ст. 6,7 метою обробки персональних даних в системі є зберігання та обслуговування клієнтів (контрагентів).

2.Обработка персональних даних є невід'ємною частиною забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання / отримання та здійснення розрахунків за придбані товари / послуги відповідно до Податкового кодексу України, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Використання наданих особистих даних

За допомогою отриманої інформації або даних про відвідувачів ми можемо давати зворотний зв'язок і спілкуватися з вами, направляючи відповіді на ваші повідомлення отримані через форму зворотного зв'язку, а також в коментарі і звернення процесі замовлення товарів і / або послуг. Також сайт ZZebra.Zone взаємодіє і коммуницирует через передачу електронних листів, повідомлень в месенджери, SMS-повідомлень, повідомлень в веб-браузері.
"Зебра" може здійснювати інформаційні та маркетингові розсилки (новин, знижок, інформаційного контента, промокодів і акції, персональні повідомлення, персональні пропозиції), з інформацією про товари та / або послуги, комерційні пропозиції і рекламні акції за такими товарами і / або послуг.

Підписавшись на нашу розсилки на сайті або при замовленні товарів і / або послуг тим самим ви даєте згоду на отримання розсилки від "Зебра" інформаційного та маркетингового характеру. Дані взаємодія (розсилку) ми можемо здійснювати за допомогою електронних листів, смс-повідомлень або доступний  месенджер, повідомлень в вашому браузері.

За вами залишається права відмовитися від розсилок зазначивши "відписатися від розсилки" в будь-якому з листів направляються вам від імені нашого сайту.

Конфіденційність і нерозголошення персональних даних

Вся дані отримані від клієнтів і відвідувачів відноситься до особистих даних і є конфіденційною інформацією, не підлягають розголошенню.
Розголошення інформації здійснюється в тому випадку, якщо цього вимагає розпорядження чинного Закону України або вимогам судового процесу захистити наших прав або власності (в) вживання термінових заходів щодо забезпечення особистої безпеки наших співробітників або споживачів їхніх послуг, а також забезпечення громадської безпеки.

Не вважається порушенням розголошення особистих даних, за допомогою надання інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з "Зебра", для поліпшення якості послуг, що надаються.

Ми використовуємо різні інструменти захисту ваших особистих даних від несанкціонованого доступу або розголошення. Разом з тим "Зебра" не дає гарантій і не бере на себе відповідальності за дії третіх осіб, які здійснили неправомірний доступ до конфіденційної інформації про Користувачів.

Замовлення в один клік

Цим підтверджую, що я ознайомлений і згоден з умовами Оферта і політика конфіденційності.

С помощью уведомлений о заказе можно не только получать актуальную информацию по заказу, но и иметь быстрый канал связи с магазином